سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای رشد انسان به شمار میرود؛ رشدی در تمامی ابعاد شخصیتی و معنوی که انسان برای خودسازی میتواند به منابع مختلفی رجوع کند و چه منبعی بهتر و کاملتر از یک کتاب خوب؟
از طرفی از مهمترین نشانههای عظمت ماه مبارک رمضان آن است که در معجزه جاویدان آخرین پیامبر خدا حضرت محمد (ص) که در قالب یک کتاب؛ یعنی قرآن کریم تجلی یافته است، شرافت این ماه به نزول همان کتاب آسمانی در آن بیان شده است.
ماه رمضان فرصتی را در اختیار قرار میدهد که در کنار جلای جان، عبادت و بندگی، روح خود را نیز از اطعام خوب بهرهمند کرده و با مطالعه و خواندن کتاب از این ماه پرخیر و برکت، نهایت بهره را ببریم.
حجتالاسلام مهدی دانشمند در گفتوگو با ایبنا درباره پیشنهاد مطالعه کتاب برای ایام ماه مبارک رمضان گفت: بهترین کتاب برای مطالعه در ماه مبارک رمضان قرآن کریم است و خوب است ما در این ماه انس خود با قرآن را بیشتر کنیم.
وی درباره کتاب دیگری که میتوان در ماه رمضان مطالعه کرد افزود: اگر بخواهم کتاب دیگری را برای مطالعه در ماه مبارک رمضان معرفی کنم کتاب «بشارت از حضرت حجت (عج)» مجموعه بیانات آیتاللّٰه بهجت پیرامون حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجه الشریف است که یکی از کتابهایی است که از آن خیلی استفاده میکنم و اگر کسی آن را مطالعه کند بسیار راهگشاست.
وی افزود: این کتاب با زبانی ساده و روان، مخاطب را با جنبههای مختلفی از شخصیت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آشنا میکند و با تکیه بر آموزههای قرآنی و روایات ائمه اطهار (علیهم السلام)، ضمن پاسخ به شبهات موجود، به تشریح جایگاه ویژه امامت و حکمت غیبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میپردازد.
حجتالاسلام دانشمند با توجه به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت نیز گفت: ایام نوروز را نیز پیشنهاد میشود با کتابهایی با یاد و نام امام زمان (عج) آغاز کنیم.
به گزارش ایبنا، کتاب «بشارت از حضرت حجت (عج) اثری از عالم ربانی آیتالله بهجت در زمینه معرفی شخصیت و جایگاه امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) و راهنمایی برای آمادگی برای ظهور حضرتشان است.
این کتاب با محتوای غنی و سبک نگارش جذاب، انتخاب مناسبی برای علاقهمندان به آشنایی بیشتر با شخصیت نورانی امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) و آماده شدن برای ظهور موعود آن حضرت است که میتواند به عنوان منبعی برای برگزاری جلسات و محافل انتظار نیز مورد استفاده قرار گیرد.
این کتاب در سه بخش تنظیم شده است که بخش اول؛ با عنوان راه وصال به سیره مهدوی آیتالله بهجت و چگونگی ارتباط با امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف اختصاص یافته و در ضمن آن توصیههای معظمله برای اصلاح باورها و رفتارها و آمادگی برای فرج و نیز مناجاتها و ادعیه مرتبط با آن حضرت آمده است.
بخش دوم؛ که بیشترین حجم کتاب را به خود اختصاص داده، دربردارنده بیانات و فرمایشات گرانبهای آیتالله بهجت پیرامون امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف است که از بیانات و اشارات شفاهی ایشان در ضمن دروس حوزوی معظمله یا در دیدارها و پاسخ به سوالات طلاب و فضلا، از آن عبد صالح الهی به یادگار مانده است. این بخش به منظور استفاده بهتر مخاطبین، در پنج فصل دسته بندی و تدوین شده است که فصل اول به جایگاه امامت در منظومه باورهای دینی، اوصاف و ویژگیها امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف و نحوه نظارت و دستگیری ایشان از مردم میپردازد.
فصل دوم شامل بیانات معظمله درباره دوران غیبت است و موضوعاتی همچون فلسفه غیبت، مصائب و محرومیتهای این دوران، حوادث آخرالزمان و برخی اتفاقات قبل و بعد از ظهور را بررسی میکند.
فصل سوم پیرامون وظایف منتظران است و در آن از ضرورت رفع موانع ظهور، اهتمام به دستورات دینی، جامعهپردازی در عصر غیبت و اهمیت دعا برای فرج سخن گفته شده است.
فصل چهارم به بیان حکایاتی از تشرفات عالمان و صالحان از زبان آیتالله بهجت و نیز اهمیت مکانهای منسوب به امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف و کرامات آنها اختصاص یافته است.
فصل پنجم این بخش هم به پرسشهایی درباره امام عصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف و پاسخهای معظمله تعلق گرفته است.
بخش سوم؛ و پایانی کتاب با عنوان توتیای دیدگان حکایاتی است اندک از تشرفات متعدد آیتالله بهجت محضر حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف که برای ما به یادگار مانده و نشاندهنده مجاهدتهای این عالم ربانی در کسب رضای امام زمان علیهالسلام است.
نظر شما