جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
کتاب توصیه شده این روزهای بیل گیتس

نویسنده مورد علاقه این روزهای گیتس به گفته خودش چیزهای زیادی در مورد غذا به شما آموزش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از سی ان بی سی، بیل گیتس یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های جهان فناوری است. او در سال ۱۹۵۵ در سیاتل به دنیا آمد و با تاسیس شرکت مایکروسافت در سال ۱۹۷۵، نقش مهمی در پیشرفت کامپیوترهای شخصی ایفا کرد. مایکروسافت به مرور زمان به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری جهان تبدیل شد و ویندوز، سیستم‌عامل پرچم‌دار آن، تقریباً در تمامی کامپیوترهای شخصی استفاده می‌شود.

اما بیل گیتس فقط یک کارآفرین نیست. او به مرور به یک فرد خیّر و فعال در مسائل اجتماعی تبدیل شد. همراه با همسر سابقش، ملیندا، بنیاد بیل و ملیندا گیتس را تأسیس کرد که در زمینه‌های بهداشت جهانی، آموزش و مبارزه با فقر فعالیت می‌کند. بیل گیتس همچنین علاقه بسیاری به مطالعه دارد و هر ساله کتاب‌های برگزیده‌ای را به انتخاب خودش در وبلاگش به اشتراک می‌گذارد.

نویسنده مورد علاقه این روزهای گیتس به گفته خودش چیزهای زیادی در مورد غذا به شما آموزش می‌دهد.

به طور خاص، چگونه از بین بردن ضایعات غذایی و کاهش ناامنی غذایی جهانی می‌تواند غذا را برای همه ارزان‌تر کند. گیتس در آخرین پست اینستاگرامی خودش نوشت: «چگونه به جهان غذا بدهیم» اثر واسلاو اسمیل نگرش شما را در مورد گرسنگی، غذا، و آنچه می‌خوریم (و نمی‌خوریم) تغییر خواهد داد.

اسمیل، استاد بازنشسته دانشگاه مانیتوبا کانادا بیش از ۴۰ کتاب در زمینه موضوعات مختلف مانند نوآوری فناوری، انرژی، سیاست‌های عمومی و رشد جمعیت نوشته است.

کتاب توصیه شده این روزهای بیل گیتس

گیتس در پست وبلاگ اخیر خود خاطرنشان کرد که پایان دادن به گرسنگی در جهان تمرکز اصلی بنیاد گیتس است و جدیدترین کتاب اسمیل درباره همین موضوع صحبت می‌کند.

گیتس نوشت: جهان برای هر نفر روزانه حدود ۳هزار کالری غذا تولید می‌کند که برای تغذیه همه کافی است. مشکل این است که چگونه غذا توزیع می‌شود، با ناکارآمدی‌های گسترده در زنجیره تامین که منجر به ضایعات انبوه مواد غذایی می شود و طبق گفته سازمان ملل، تقریباً یک سوم مواد غذایی مصرف نمی‌شود.

ناکارآمدی ها همچنین باعث افزایش هزینه ها برای تولیدکنندگان و خرده فروشان می شود و در نتیجه قیمت های بالاتری را برای خریداران در سراسر جهان به همراه دارد. به گفته اسمیل، کاهش ضایعات غذایی می‌تواند فشار عرضه جهانی غذا را کاهش دهد و غذا را برای همه در دسترس‌تر و مقرون به صرفه‌تر کند.

کتاب اسمیل راه‌حل‌های بالقوه‌ای از جمله بهبود ذخیره‌سازی مواد غذایی، بسته‌بندی، زنجیره تامین و مدل‌های قیمت‌گذاری را ارائه می‌دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین