به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، دلباري، در پاسخ به اين سوال كه چه رويكردي در انتشار آثار اين داستاننويسان مد نظر قرار داشته است، گفت: هدف اصلي، معرفي آثار گزينش شده داستاننويسان اين خطه و مطرح كردن سبك و نوع نگاه آنان و چگونگي گزينش پيرنگهاي داستاني بوده است.
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه اين داستاننويسان با چه نگاهي به گرايشهاي بومي جنوب نظر دارند، افزود: در اين آثار نويسندگان درصدد بودهاند تا گرايشهاي بومي را از نگاه خودشان منعكس كنند و در اغلب آثار، موتيفها و شاخصههاي اقليمي با نگاهي تازه خلق شدهاند.
اين داستاننويس در پاسخ به اين سوال كه وجه تمايز ديدگاه نويسندگان جوانتر در استفاده از المانهاي بومي، در مقايسه با آثار پيشكسوتان چيست؟ گفت: در واقع ميتوان گفت كه آثار هر دو گروه ادامه توليد آثار بومي است، در حالي كه نسل جوان در اين باره بيشتر به فرم گرايش دارند و پيشكسوتان اغلب اتفاقات تاريخي را در استفاده از دستمايههاي بومي به كار ميگيرند.
وي تصريح كرد: جوانترها به يك سري تجربيات فرميك در داستانهايشان دست زدهاند و در استفاده از مضامين، جسورانهتر عمل كردهاند.
به گفته دلباري، علي صالحي، آرش آذرپناه، غلامرضا رضايي، حبيب باويساجد، محمد عاليمحمودي، مانا مداح و پردين پورآوند، نام برخي از داستاننويساني است كه آثاري از آنان در اين كتاب به چاپ رسيده است.
مجموعه داستان «پرواز به مدرنيته» با مقدمه محسن سراجي، دبير جايزه ادبي ايران، به زودي از سوي انتشارات سخنگستر به چاپ ميرسد.
یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۰
نظر شما