به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «افلاطونهای پستمدرن» نگاهی به آراء و فلسفه نیچه، هایدگر، گادامر، اشتراوس و دریدا است. این متفکران را میتوان پنج فیلسوف مهم پستمدرن دانست که کوشیدند محدودیتهای عقلگرایی مدرن را آشکار کنند و راهی برای نقد آن بگشایند. اما طرح فکری این پنج متفکر با پیروی از الگویی مشابه شکل گرفته است؛ همۀ آنها، برای گذر از آخرین مرحلۀ سنت فلسفی غربی و کشف معنای اصیل فلسفهورزی، به سرآغاز فلسفۀ غربی یعنی افلاطون رجوع کردند.
کاترین زاکرت در این کتاب میکوشد ابتدا اندیشۀ این متفکران و مواجههشان با افلاطون را به نحوی دقیق و موشکافانه تبیین کند و توضیح دهد که پستمدرنبودن آنها دقیقاً چه معنایی دارد. سپس فلسفۀ این متفکران را به عرصۀ عملی پیوند میدهد و تبعات سیاسی و اجتماعی آن را میکاود. حاصل کار او کتابی است که هم طرحی یکپارچه و بههمپیوسته از تفکر فلسفی غربی برای خواننده مهیا میکند و هم نشان میدهد که چگونه این پنج فیلسوف، برای عبور از بحرانهای سیاسی و اجتماعی معاصرشان، سنت خود را بازخوانی و نقد کردند.
چاپ دوم کتاب «افلاطونهای پست مدرن» اثر کاترین اچ زاکرت توسط سیدجمال سامع، بهاره منصوری و مهدی کیانی ترجمه شده و انتشارات ترجمان علوم انسانی، آن را در ۴۳۲ صفحه و به قیمت ۲۹۹ هزار تومان منتشر کرده است.
نظر شما