پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کتاب «مجموعه آثار فرشید مثقالی» و «خاطرات علی‌اصغر محتاج» را به هنرجویان پیشنهاد می‌کنم

کوروش پارسانژاد گفت: این دو کتاب هر دو فوق‌العاده‌اند. تنها نکته‌ای که باید توجه کرد، این است که کتاب آقای مثقالی به دلیل طراحی خاص و حجم بزرگش، نسبتاً گران است و ممکن است برای جوان‌ها کمی پرهزینه باشد، اما قطعاً ارزش مطالعه دارد.

کوروش پارسانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به مناسبت هفته کتاب ۱۴۰۳، کتاب‌هایی برای مطالعه هنردوستان پیشنهاد کرد و گفت: توصیه‌ای که برای نسل جوان هنرمند دارم، این است که دو کتاب جدید که اخیراً منتشر شده‌اند و هر دو از نشر نظر به چاپ رسیده‌اند را مطالعه کنند. یکی از این کتاب‌ها، مجموعه آثار فرشید مثقالی است. این کتاب یک مجموعه جامع از آثار او و شامل تمامی کارها و تجربیات حرفه‌ای این هنرمند است. همچنین در این کتاب، متن‌هایی هم وجود دارد که به معرفی بیشتر مثقالی کمک می‌کند و برای کسانی که با او آشنا نیستند یا فقط اسمش را شنیده‌اند، مفید خواهد بود.

در ادامه افزود: کتاب دیگری که پیشنهاد می‌کنم، خاطرات آقای علی‌اصغر محتاج است. او یکی از طراحان قدیمی و هم‌دوره با مثقالی، قباد شیوا و مرتضی ممیز در دانشکده هنرهای زیبا بود. در آن زمان، آتلیه‌هایی به نام «استادا» وجود داشت که استادان و دانشجویان در کنار یکدیگر به کار می‌پرداختند و ممکن بود ساعت‌ها در کنار هم در یک کلاس باشند. علی‌اصغر محتاج هم همکلاسی بسیاری از این هنرمندان بوده است. کتاب خاطرات محتاج، دوران دانشکده، سربازی، فعالیت‌های حرفه‌ای در رادیو تلویزیون ملی ایران و مجله «تماشا» و بعدها «سروش» را پوشش می‌دهد. اگر اشتباه نکرده باشم، عنوان این کتاب «چیزی همانند خاطره؛ علی‌اصغر محتاج» است.

در پایان او تصریح کرد: این دو کتاب هر دو فوق‌العاده‌اند. تنها نکته‌ای که باید توجه کرد، این است که کتاب فرشید مثقالی به دلیل طراحی خاص و حجم بزرگش، نسبتاً گران است و ممکن است برای جوان‌ها کمی پرهزینه باشد، اما قطعاً ارزش مطالعه دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها