شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۵
فراخوان چهارمين جشنواره «كتاب دين و پژوهش‌هاي برتر»

سرپرست دفتر تهيه و تأليف سازمان تبليغات اسلامي با اعلام مراحل آغازين فراخوان چهارمين دوره «جشنواره كتاب دين و پژوهش‌هاي برتر» گفت: نخستين مراحل اجرايي و فراخوان اين جشنواره در نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران آغاز مي‌شود. در اين دوره دو موضوع(گروه تاليفي) به موضوعات پنج‌گانه قبلي افزوده شده‌اند.\

مجيد توسلي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با بيان اين كه سازمان تبليغات اسلامي غرفه مستقلي در نمايشگاه كتاب ندارد و همواره از طريق ناشران وابسته به اين مركز نظير نشر اميركبير، سوره مهر، سپهر و ... به انتشار و ارايه آثار مي‌پردازد، گفت: در اين دوره از برپايي نمايشگاه تصميم داريم از ناشران براي ارسال آثار و تاليفات دين‌محورشان در موضوعات هفت‌گانه جشنواره كتاب دين و پژوهش‌هاي برتر دعوت كنيم.

وي با بيان اين كه مراسم نهايي چهارمين دوره از اين جشنواره دورازدهم ارديبهشت‌ماه سال 90 يعني در سالروز شهادت آيت‌الله مرتضي مطهري برگزار مي‌شود، عنوان داشت: فراخوان و دعوت از ناشران براي حضور در اين جشنواره همزمان با برپايي نمايشگاه آغاز خواهد شد. همچنين داوري و سنجش آثار ارسال شده نيز در سال 89 انجام مي‌شود، اما گزينش برگزيدگان نهايي كه يك نفر از هر گروه به همراه 10 شايسته تقدير و سه ناشر برگزيده‌اند، به سال 90 موكول خواهد شد.

سرپرست دفتر تهيه و تأليف سازمان تبليغات اسلامي با بيان اين كه برگزاري اين جشنواره دو سالانه بر پايه آيين‌نامه‌ مشخصي از سوي اين سازمان صورت مي‌گيرد، گروه‌هاي پنجگانه اين جشنواره را «علوم قرآن و حديث»، «تاريخ، فرهنگ و تمدن اسلامي»، «فقه و حقوق اسلامي»، «فلسفه، كلام، عرفان و اخلاق اسلامي» و «دين و علوم اسلامي» خواند و گفت: در اين دوره دو گروه «ادبيات داستاني و رمان» و «كتاب‌هاي كودك و نوجوان» نيز به گروه‌هاي پيشين افزوده شده‌اند.

وي با اشاره به اين كه دو هزار نسخه از هريك از آثار برگزيده را سازمان تبليغات اسلامي خريداري و به 1900 كتابخانه خود كه در سراسر كشور فعاليت دارند ارسال مي‌كند، تصريح كرد: سازمان تبليغات اسلامي 30 دفتر تخصصي در 30 استان كشور به همراه 400 كتابخانه تخصصي در شهرستان‌ها دارد كه در كنار 1400 كتابخانه روستايي فعاليت مي‌كنند.
توسلي همچنين با اشاره به اندك بودن بودجه چاپ و نشر سال گذشته اين مركز، اظهار داشت: از آنجايي كه اين سازمان، معاونت پژوهشي و انتشارات ندارد و بودجه فعاليت‌هاي انتشاراتي آن نيز اندك است، تنها موفق به نشر سه كتاب شديم و تحقق برخي از قراردادها را به سال جاري موكول كرديم. 

وي ادامه داد: براي حضور در بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران نيز در حال آماده‌سازي كتاب‌هاي «اسراف از ديدگاه قرآن و حديث»، «نقش شورا در ديدگاه اسلامي» و «تمدن اسلامي در عصر اموي» هستيم.

بيست و سومين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران با حضور ناشران داخلي و خارجي از 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلاي امام خميني(ره) برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط