مربي بدنساز تيم فوتبال استقلال تهران، مطالعه و كتابخواني را سبب اصلي يادگيري و افزايش آمادگي ذهني بازيكنان براي حضور موثر در تمرينات عنوان كرد و گفت: ذهن ورزشكاران با مطالعه كتاب پرورش مييايد.*
وي بيان كرد: ارايه صحيح تمرينات بدنسازي براي بازيكنان حرفهاي فوتبال، يك «هنر» است و مربي و بازيكن به بهرهگيري اطلاعاتي قوي و آمادگي ذهني براي ارايه و پذيرش تمرينات مناسب و انجام صحيح آنها نيازمندند. از اين رو، مطالعه و همگام شدن با علم روز براي مربيان و برداشتن گامهاي بزرگ براي حرفهاي شدن بازيكنان در جهان فوتبال و همچنين جلوگيري از آسيبديدگي، ضروري است.
مربي بدنساز فصل گذشته تيم پرسپوليس تهران ادامه داد: يكي از راههاي افزايش مطالعه در ميان بازيكنان، مربيان و حتي مسوولان تيمهاي ورزشي، ارايه كتابهاي مناسب در اردوها و سفرهاست و اين كار به كسب آرامش توسط آنها كمك ميكند.
به اعتقاد وي، نگارش روان و سهل كتابهاي ورزشي از ويژگيهاي مهم يك اثر كاربردي به شمار ميرود كه سبب جذب هرچه بيشتر بازيكنان به مطالعه يك اثر ميشود، زيرا براي برقراري ارتباط با افراد مختلف بايد مانند خودشان سخن گفت و رفتار كرد.
مولايي گفت: بايد در نوشتار نيز مانند صحبت كردن، راحت بود و سهل نوشت تا بازيكنان فوتبال بتوانند ارتباط خوبي با كتاب و مطالعه برقرار كنند و نه تنها از اين امر لذت ببرند، بلكه علم خود را نيز با سطح روز جهان هماهنگ كنند.
وي درباره حوزههاي مطالعهاي خود گفت: با كسب كوچكترين فرصتي، به مطالعه آثار جديد استادان بدنسازي فوتبال جهان كه در كشورمان ترجمه شدهاند يا حتي كتابهاي لاتيني كه به دستم ميرسند، اقدام ميكنم. در اين ميان از آثار تازه ترجمه شده از سوي بهزاد نوشادي، مربي بدنساز فصل گذشته تيم استقلال تهران، بهرهمند ميشوم.
وي با بيان اين كه مطالعه را نه تنها در دوران تحصيل، بلكه در تمام دوران زندگياش دوست داشته است، تاكيد كرد: متاسفانه كتابخواني در ميان اهالي ورزش كمرونق است و يكي از دلايل آن كمبود كتابهاي جديد و كاربردي جهان ورزش در كشورمان محسوب ميشود.
وي افزود: امروزه ناشران ورزشي اغلب ناشراني دانشگاهي و آثارشان براي دانشگاهها مفيد و كاربردياند و چند ناشر خصوصي ورزشي نيز به دليل مشكلات مالي نميتوانند سرمايهگذاري كافي براي چاپ كتابهاي ويژه ورزشكاران حرفهاي انجام دهند.
نظر شما