به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قم، حجتالاسلام سید حمید جزایری دبیر علمی بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه در بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه و هفتمین جشنواره مقالات علمی حوزه که در سالن همایش مدرسه دارلشفاء فیضیه برگزار شد، گفت: این همایش برای آثار ارسالی پژوهشگران در سال ۱۴۰۱ است.
وی تصریح کرد: در تولید کتاب با ۱۵ درصد رشد و در رسالههای علمی ۳۲ درصد را شاهد بودیم.
جزایری افزود: بینالمللی بودن این جشنواره یکی از امتیازهای آن است. و ما شاهد هستیم از ۱۱ کشور خارجی به این همایش آثار ارسال شده است.
دبیر علمی بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه مهمترین معیارهای ارزیابی آثار ارسالی را تمایز روشی و محتوایی دانست و گفت: در کنار این مسئله، معیارهای موضوعات خاصی نیز همچون بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: تقویت پژوهشهای پاسخگو به نیازهای نظام اسلامی، استفاده از قالبهای گوناگون، تقویت پژوهشهای جمعی پرهیز از پژوهشهای تکراری از جمله انتظارات دبیرخانه بوده است.
وی یادآور شد: ما در این همایشها روی نوآوری علمی توجه ویژه داریم و این همایش توانسته به صورت مستقیم و غیرمستقیم تاثیر خوبی در پژوهشهای حوزوی داشته است.
جزایری با اشاره به محورهای ویژه کتاب سال حوزه بیان داشت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مسائل مربوط به خانواده، محیط زیست و هوش مصنوعی از جمله محورهای ویژه کتاب سال حوزه است که امسال نقش پژوهشهای خواهران پررنگ بوده است.
نظر شما