به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یاسوج، معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عصر سهشنبه در این مراسم گفت: تنها چیزی که از انسان به یادگار میماند، نام نیک است که در خاطرهها جاودانه خواهد ماند. باید در زندگی و کار هنری، قدر و منزلت هنرمندان را ارج نهیم و به یکدیگر درس اخلاق بیاموزیم.
صادق خاکنژاد خاطرنشان کرد: به عنوان یک دستگاه فرهنگی و هنری، وظیفه داریم مفاخر فرهنگی و هنری را پاس بداریم و ارزشگذاری به هنرمندان را در اولویت قرار دهیم. ایجاد یک صنف ویژه هنرمندان میتواند بستری برای حمایت و پشتیبانی بیشتر از این قشر فراهم کند.
استاد انصاری، الگوی اخلاق و ادب
عبدالمجید محقق، از شاگردان استاد انصاری نیز در این مراسم گفت: اعمال انسان در روز قیامت چه نیک و چه بد، جلوی او ظاهر میشود و راه گریزی از آن نیست. استاد انصاری جز محبت، ادب و نزاکت چیزی از خود به یادگار نگذاشت و با هنرجویان خود همواره با خوشرفتاری و خوشمنشی برخورد میکرد.
وی افزود: افتخار شاگردی استاد انصاری را سالیان طولانی داشتم و محضر وی الگویی مثالزدنی برای من بود. حضور در کلاسهای ایشان همیشه برای ما دلنشین و پر از یادگیری بود.
هنر، ماندگارتر از زندگی فانی
اسماعیل مدبر مقدم، هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی، نیز در این آیین اظهار کرد: هیچ دردی بالاتر از فراق نیست و اوج این درد، از دست دادن عزیزان است. هنرمندانی همچون استاد انصاری با خلق آثار برجسته، همچنان در دل و جان ما زندهاند و امید به زندگی را در وجودمان تقویت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: احترام به هنرمندان پیشکسوت باید همواره مورد توجه قرار گیرد تا جایگاه واقعی آنان حفظ شود.
استاد انصاری؛ گنجینهای از مهر و هنر
جلیل بهشتی، کارشناس کتاب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، در این مراسم با اشاره به شخصیت ممتاز انصاری گفت: قلبی از تپش بازایستاد که دهها جویبار زندگی از آن میخروشید و صدها چشمهسار از آن میجوشید. چراغ چشمانی خاموش شد که آینهدار مهر و گنجینه هنر خوشنویسی بود.
وی افزود: زندگی استاد انصاری در فصلهای مختلف، از نوشتههای ارزشمند او خودنمایی میکرد و این آثار، یادگارهای ماندگار ایشان برای آیندگان خواهند بود.
این مراسم با قدردانی از مقام والای استاد امیر انصاری و رونمایی از آثار هنری وی به پایان رسید.
نظر شما