نسیم آلطاها در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، با توضیح اینکه برای توزیع عادلانه کتاب بین کودکان و نوجوانان روستاها و عشایر تلاش کردم طرح کتابخانه پستی را دوباره احیا کنم، اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی، کتابخانه پستی شهرستان دزفول با هدف خدمترسانی فرهنگی و دسترسی آسان کودکان و نوجوانان به منابع آموزشی و فرهنگی کتابخانه پستی راهاندازی شد.
مربی مرکز سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دزفول گفت: با توجه به اینکه کتابخانههای سیار کانون پرورش فکری با رفتن به روستاها کتاب امانی ر ا به همراه اجرای برنامه در اختیار کودکان قرار میدهند، اما با توجه به درخواست زیاد معلمان و نیاز شدید در روستاها و عشایر، تصمیم گرفتم طرح پستی کتاب که سنت پسندیده در گذشته بود را، احیاء کنم. در این مرحله ۲۰۰ نفر از بچههای روستاهای اطراف دزفول را از طریق خودم کتاب را به نها برسانم و در کل استان مرسوله کتاب توسط پست انجام شود.
وی افزود: در طرح پستی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ جلد کتاب و مشتمل بر یک هزار و ۲۰۰ عنوان، تعداد ۱۰ مدرسه روستایی و عشایری را تحت پوشش خود قرار میدهد و کتابها ۴۰ روز بهصورت امانت در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد تا از طریق توزیع بین یکدیگر همه از امکان خواندن بهرهمند شوند.
آلطاها ادامه داد: این طرح بهویژه برای دانشآموزان مناطق محروم که دسترسی کمتری به کتابخانههای ثابت دارند، فرصتی ارزشمند محسوب میشود و عضویت در کتابخانه پستی برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار کاملاً رایگان بوده و ارسال پَک کتابها برای این دانش آموزان به مدارس مذکور توسط مربیان، معلمان، نیروهای جهادی و… انجام میشود.
وی با تأکید بر اینکه این اقدام گامی مؤثر برای عدالت فرهنگی و آموزشی در استان خوزستان است، بیان کرد: طرح کتابخانه پستی علاوه بر اینکه به کاهش فاصله آموزشی بین مناطق مختلف کمک میکند، میتواند در گسترش فرهنگ کتابخوانی، افزایش سرانه مطالعه و زمینه رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان را فراهم کند.
نظر شما