به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «یک عمر کار» روایتی است بیپرده از عجایب و غرایب مادر شدن که در آن «ریچل کاسک» با صداقتی نفسگیر، طنزی ظریف و زبانی روشن و گیرا از مواجهۀ شخصیاش با تجربۀ مادری میگوید.
کاسک، که با رمانهایش جوایز بسیاری کسب کرده، در خاطراتش از زایمان و اولین ماههای پس از آن، دقت و هوشیاری گزارشنویسی را با تخیل و حساسیت رماننویسی درهم میآمیزد و جنبههایی از تجربۀ مادری را به تصویر میکشد که اغلب کمتر از آنها میگوییم و میشنویم.
با انتشار کتاب در سال ۲۰۰۱، نگاه تازه و صادقانۀ نویسنده به این تجربۀ آشنا زمینهساز بحثهای بسیاری در میان خوانندگان و منتقدان شد. اما کتاب کاسک، فارغ از تحسینها و انتقادات بسیاری که برانگیخته، شرح مواجههای شخصی است که پیامدهای اجتماعی گستردهای دارد، مواجهه با یکی از عمیقترین تحولات زندگی ما که درکمان را از جهان، از دیگران و البته از خودمان زیرورو میکند.
در بخشی از کتاب آمده است: احساس میکنم دارم از مسیر درست زندگیام منحرف میشوم، انگار در مسیری جلو میروم که اصلاً نمیشود آن را پیمود، انگار سوار قطاری شدهام و میتوانم از پنجره جادهای را ببینم که همواره در آن بودهام و قطارم چند صباحی در امتدادش پیش رفته، اما بعد سرعت گرفته و دائماً به شرق یا غرب، بهطرف چشمانداز تپههای ناآشنا پیچیده و هر چه را که پشت سرش بوده به حال خود رها کرده تا نابود شود.
این کتاب با ترجمه طهورا آیتی در ۲۳۵ صفحه و با قیمت ۲۶۵ هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما