شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
چهار هفته با پذیرش محدودیت‌ها و وقت گذاشتن برای آنچه ارزش دارد

کتاب «تأملاتی برای انسان فانی؛ چهار هفته با پذیرش محدودیت‌ها و وقت گذاشتن برای آنچه ارزش دارد» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «الیور برکمن» در جدیدترین اثر خود، دیدگاه تازه‌ای در مورد چگونه زیستن و مواجهه با فانی بودن ارائه می‌دهد. شما را دعوت می‌کند که از یک قدم عقب‌تر به شلوغی‌های زندگی مدرن نگاه کنید و محدودیت‌های خود را بپذیرید. اگر می‌خواهید از احساس سردرگمی رهایی یابید و دیگر به دنبالِ ایده‌آل‌های دست نیافتنی نباشید، مطالعه این کتاب به شما کمک می‌کند برای چیزهایی که به زندگی‌تان معنا می‌بخشند، وقتِ کافی پیدا کنید.

از متن کتاب: «به محض اینکه تجربه‌ای کاملاً قابل کنترل شود، سرد و بی‌روح می‌شود؛ اثری هنری که کاملاً آن را درک کرده‌اید یا شخصی که رفتارش را می‌توانید با دقت کامل پیش‌بینی کنید، هیچ لذتی برایتان ندارد. آنچه رضایت خاطر می‌آورد، نوعی رابطۀ متقابل با جهان و همچنین با دیگران است؛ مثل رقصی که در آن گاهی هدایت می‌کنید و گاهی دنباله‌رو هستید. درحالی که رابطه‌ای که در آن همواره دست بالا را دارید، اصلاً رابطه نیست.»

الیور برکمن، نویسنده و روزنامه‌نگار بریتانیایی است که بیشتر به خاطر کتاب‌های پُرفروشش در زمینه روان‌شناسی، بهره‌وری و شرایط انسانی شناخته شده است. مقاله‌های او نیز در نشریات معتبری از جمله گاردین منتشر شده‌اند. آثار برکمن اغلب به موضوعاتی مانند مدیریت زمان، رشد فردی و جستجوی انسان برای خوشبختی می‌پردازند و بر اساس تحقیقات روان‌شناختی و بینش‌های فلسفی، راهکارهای عملی ارائه می‌دهند.

این کتاب با ترجمه مرضیه حسین‌پور، در ۱۴۳ صفحه و با قیمت ۱۸۰ هزار تومان توسط نشر «مون» عرضه شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین