در نشست روز استان کرمان در نمایشگاه کتاب مطرح شد؛
امضای تفاهمنامه 4 میلیاردی برای احداث کتابخانه در جنوب کرمان
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از امضای تفاهمنامه بین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمان با ارزش چهار میلیارد تومان برای احداث کتابخانه در جنوب استان کرمان خبر داد.
در این مراسم که با حضور مسئولان استانی، هنرمندان، فرهیختگان و مدیران ارشد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار استانهای نمایشگاه کتاب برپا شد، علی غیاثیندوشن مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: این دورهمی و هماندیشی برای امور فرهنگی و هنری استانها میتواند زمینه مناسبی برای تبادل اندیشهها شود.
وی نمایشگاه کتاب را فرصتی مناسب و ارزشمند برای تبادل و معرفی ظرفیت فرهنگی و هنری استانها عنوان کرد و افزود: هدف از برگزاری چنین برنامهای در حاشیه بزرگترین رویداد فرهنگی کشور این است که علاوه بر معرفی قابلیت نشر و عرضهی کتاب، ظرفیتهای فرهنگی و هنری نیز ارائه شود.
غیاثی ندوشن تصریح کرد: بازنشر برنامه روز فرهنگ و هنر استانها، انعکاس زیباییهای منحصر به فرد رنگینکمانی با تنوع فرهنگی و هنری به نام ایران است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان نیز در این مراسم گفت: تلاش کردهایم تا گامهای موثری در ارتباط با نشر و ترویج کتابخوانی برداشته شود.
حسین اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان نیز با بیان اینکه در سه دوره برگزاری نمایشگاه استانی کتاب، فروش بالای یک میلیارد تومان داشتهایم، گفت: شاید این رقم در نگاه اول چشمگیر نباشد ولی با توجه به بضاعت پایین و محروم بودن این بخش از استان کرمان، این میزان استقبال از نمایشگاه کتاب و خرید کتاب قابل توجه و تقدیر است.
وی با انتقاد از تعداد کم کتابخانهها نسبت به جمعیت منطقه تاکید کرد: سیزده کتابخانه برای هفت شهرستان جنوب کرمان بسیار کم است و عملا در مضیقه هستیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان خواستار مساعدت دبیرکل نهاد کتابخانههای کشور برای احداث و تجهیز کتابخانههای بیشتر در استانهای کمتر برخوردار شد.
اسحاقی همچنین از امضای تفاهمنامه بین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمان با ارزش چهار میلیارد تومان برای احداث کتابخانه در جنوب استان کرمان خبر داد.
احمد یوسفزاده از فعالان فرهنگی کرمان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از برپایی روزی به عنوان فرهنگ و هنر استان کرمان، آن را نشانه پذیرش و اعتراف به فرهنگ و هنر این بخش از کشور دانست و با ابراز تاسف از فاصلهی موجود بین نسل حاضر با کتاب گفت: کتاب خواندن یکی از مهمترین و مثبتترین اقدامات فرهنگی است که مینواند اعتلای فرهنگ یک ملت را در پی داشته باشد.
وی تاکید کرد: فرهنگ کتابخوانی باید از مدارس آغاز شود و نسل کتابخوان باید از کودکی و نوجوانی تربیت شوند.
این فعال فرهنگی اقداماتی نظیر باشگاههای کتاب و یا تقویت کتابخانههای روستایی را تاثیرگذار دانسته و افزود: لازم است در این وانفسای فضای مجازی کتاب، جایگاه درست و مناسبی یابد.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار میشود.
نظر شما