در چاپ جدید این اثر با نیت تکمیل و تتمیم مباحث در باب زیبایی شناسی به ویژه در حوزه فرهنگ ایرانی و اسلامی، سه بخش به مطالب کتاب افزوده شده است. اول بخشی در باب مفهوم شناسی زیبایی در متون اوستایی و پهلوی که بیانگر واژه ها و مفهوم زیبایی در ایران بیش از اسلام است و البته واژههایی که همچنان به عنوان مترادفات زیبایی مورد استفاده ما هستند اما تاریخی بیش از دو هزار سال دارند.
فصل دیگر، بحث در باب رویکرد حکمای مسلمان به زیبایی است. بخشی از آن اختصاص به مفهوم زیبایی در کتاب المشارق الدراری سعید الدین فرغانی دارد که شاگرد صدرالدین قونوی است و شرح او برقصيده تائيه ابن فارض شرح بسیار مهمی است. لطایف حکمی او در باب زیبایی در این بخش جدید مورد توجه قرار گرفته است. همچنین بخشی با عنوان اثولوجیای زیبایی به کتاب افزوده شده تا نشان دهد حکمای مسلمان (و در این بخش قاضی سعید قمی) چگونه با تفسیر حکمت یونانی، آنچه را مطابق با اندیشه های اسلامی بوده تقریر و مورد شرح قرار می دادند.
در اثولوجیای زیبایی، هم با سرگذشت شگفت انگیز تاسوعات یا اثولوجیای فلوطین در تاریخ فلسفه آشنا می شویم. هم با شرح و بسط و آرای فلوطین در باب زیبایی توسط یک حکیم مسلمان یعنی قاضی سعید قمی. همچنین بحث جدیدی تحت عنوان نسبت میان لذت و زیبایی در آرای خواجه نصیرالدین طوسی از دیگر اضافات چاپ جدید است.
چاپ چهارم «کتاب در باب زیبایی (زیبایی شناسی در حکمت اسلامی و فلسفه غربی)» با قیمت ۱۰۰ هزار تومان روانه بازار نشر شده است.
نظر شما