وی درباره عادت «آمادهخواری» ناشران بیان کرد: وقتی نوشته باکیفیتی به دست ما برسد، قطعاً از آن حمایت میکنیم. ما در آغاز کار انتشارات با ده کتاب تألیفی شروع کردیم که کمتر کسی این کار را انجام میدهد. ما ده کتاب «فیلم بهمثابه فلسفه» صالح نجفی را منتشر کردیم، با این اطمینان که فروش درستی خواهیم داشت. ناشران دیگر هم همین هستند. اگر نویسنده، قوی باشد با خیال راحت از تألیف حمایت خواهیم کرد. نباید انتظار داشت تمامی کتابهای تألیفی موفق شوند؛ چون تنها آثاری به موفقیت میرسند که پشت آنها فکر و اندیشه است و اینگونه نویسندهها در ایران کم هستند.
وی افزود: ارتباطگرفتن مخاطب ایرانی با آثار تألیفی ایرانی راحتتر از کتابهای خارجی است. بعضی از نویسندگان جوان با اولین کتاب خود بهسراغ من میآیند. خب من با چه تضمینی باید این کتاب را چاپ کنم؟ کلی هزینه و سرمایهگذاری را فدای این کتاب کنم که سپس فروش خوبی هم نداشته باشد.
باقرزاده تصریح کرد: وقتی میبینیم ظرافت و زیبایی در اثر موجود است و کلمات، رنجی را منتقل میکنند ما آن را منتشر میکنیم. حتی نیازی هم به حمایت ارشاد و سازمانها نداریم. از طرفی با حمایت ارشاد ممکن است که آثار بیکیفیت منتشر شود و صنعت نشر و هنر از بین برود.
نظر شما