به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره این کتاب آمده است: گذشته نمیمیرد، گذشته حتی نگذشته است. شاید افسردگی، اضطراب، ترس، افکار وسواسی و بسیاری از روانرنجوریهای دیگر، نه زادۀ زندگی امروز خودمان، که برآمده از زندگی والدینمان باشد.
مارک وولین با تکیه بر جدیدترین تحقیقات علمی نشان میدهد که تأثیرات تروما ممکن است از نسلی به نسل دیگر برسد و به ترومای خانوادگی موروثی بدل شود.
هدف اصلی کتاب ارائۀ راهکارهایی برای خاتمه دادن به چرخۀ معیوب انتقال دردها از طریق روایتهای تجربیات واقعی افراد است.
بخشی از متن کتاب را میخوانید: «زبان وسیلۀ سفر است؛ زبانِ مدفونشدۀ نگرانیها و ترسهای ما. ممکن است این زبان تمام عمر در ما زندگی کرده باشد. ممکن است ریشۀ آن در والدین، نسلهای قبل و اجدادمان باشد. زبان اصلی ما اصرار بر شنیده شدن دارد. زمانی که آن را دنبال میکنیم و داستانش را میشنویم، قدرت این را دارد که عمیقترین ترسهای ما را از بین ببرد.»
مارک وولین روانشناس برجستۀ آمریکایی در زمینۀ آسیبهای خانوادگی موروثی است. او که مدیر موسسۀ « The Family Constellation» در سانفرانسیسکو است، برای تو آغازگر نبودی نامزد بهترین کتاب روانشناسی در راستای زندگی بهتر و برندۀ « Nautilus Book Award » در سال ۲۰۱۶ شد.
نویسنده کتاب مارک وولین است که با ترجمه مژگان رضایی در ۲۲۲ صفحه توسط انتشارات «مون» با قیمت ۲۲۰ هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما