حسن رحیمی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از برگزاری نشست کتابفروشان کتاب درسی با معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد و عنوان کرد: جمعی از کتابفروشان کتاب درسی از سراسر کشور طی ماههای پیش نسبت به حذف فروش کتاب ازسوی کتابفروشان اعتراض کرده بودند و این موضوع در قالب نامه به وزیر آموزش و پرورش و معاونان وی اعلام شده بود.
وی ادامه داد: از بدو تألیف کتاب درسی تا شروع و تأسیس سازمان چاپ و نشر کتاب درسی، فروش آن با کتابفروشان بوده اما اکنون حدود چهار سال میشود که این رویه متوقف شده است و کتابها از سوی آموزش و پرورش فروخته میشود.
رحیمی با طرح این موضوع که من نیز به نمایندگی از کتابفروشان کتاب درسی، دو نامه خطاب به وزیر آموزش و پرورش ارسال کردم، گفت: به دنبال این نامه اعتراضی و نامههای پیشین قرار است چهارشنبه ۲۲ اسفند جمعی از کتاب درسیفروشان در ساختمان سازمان پژوهش با علی لطیفی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان کتاب درسی نشست داشته باشند.
وی با بیان اینکه قرار است جمعی از همکاران استانی نیز در این نشست حضور داشته باشند، توضیح داد: طی سالهای اخیر فروش کتاب درسی در مدارس، موجب قرار گرفتن کتاب درسیفروشان در تنگنای مالی شده و شرایط کار برای بسیاری از همکاران سخت شده است.
رحیمی تاکید کرد: فروش کتاب درسی در کتابفروشیها اتفاق مهم و خوبی است که میتواند به ایجاد پاتوق فرهنگی برای خانوادهها کمک کند، مسئله این است که با حضور اعضای خانواده در کتابفروشیها، فرصتی برای خوانده شدن حتی یک جلد کتاب بیشتر فراهم میشود.
به گفته وی، فروش کتابهای درسی در کتابفروشیها یک ضرورت اقتصادی است که نباید از آن غافل بود، زیرا علاوه بر جنبههای پُررنگ فرهنگی آن، به مسائل و معیشت اقتصادی کتابفروشان هم بستگی دارد.
نظر شما