احد رضايي با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: نبايد تصور كرد كه يك فرد خود به خود اهل مطالعه ميشود، هدايت او به سمت فرهنگ مطالعه و كتابخواني ضرورتي است كه بايد از دوران كودكي به آن پرداخته شود.
وي ادامه داد: متاسفانه سرانه مطالعه كتابهاي غيردرسي در دانشآموزان بسيار كم است و بايد فكر جدي براي حمايت آنها از كتابخواني انجام شود.
رضايي با بيان اينكه پيشبيني راهكار آييننامهاي در مدارس نيز ميتواند به اين موضوع كمك كند، اظهار كرد: پيش از اين قرار بود ساعتي را در مدارس به زنگ مطالعه اختصاص دهند كه متاسفانه اين موضوع تاكنون محقق نشده است.
به گفته وي، پيگيري برخي برنامههاي رايج در حوزه كتابخواني كودكان و نوجوانان ميتواند بخش عمده دغدغههاي مقام معظم رهبري را كاهش دهد.
رضايي در بخش ديگر سخنان خود به نقش اقتصاد نشر اشاره كرد و افزود: اكنون بهاي بسياري از كتابها به تناسب وضعيت معيشت مالي عموم مردم جامعه بالاست و موجب شده كه بسياري از خانوادهها آن را از سبد كالايي خود حذف كنند.
وي تصريح كرد: معتقدم در اين زمينه بايد سياستهاي حمايتي مختلفي از سوي دولتمردان اعمال و كتاب نيز به يكي از كالاهاي ضروري مردم تبديل شود.
مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای، صبح چهارشنبه هفته گذشته (۲۹ تیر) در دیدار جمع کثیری از کتابداران، جایگاه مطالعه و شمارگان کتابها را برای کشوری چون ایران ناکافی دانسته و خواستار همت بیشتر همه مسوولان برای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در کشور شدند.
چهارشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۵
نظر شما