به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی خوزستان، مدیرکل کتابخانههای عمومی این استان با اشاره به تشکیل نخستین جلسه اتاق فکر در این اداره کل گفت: این اتاق فکر با هدف پیگیری کارهای پژوهشمحور و ارایه مشاوره برای طرحها و ایدههای نوین فعالیتهای خود را آغاز میکند.
لفته منصوری افزود: ما از این اتاق فکر به عنوان پايانهاي برای صدور دستور کارهای پژوهشمحور در انجمن کتابخانههای عمومی استان و کمیته نهضت مطالعه مفید استان استفاده میکنیم، زیرا این اتاق فکر میتواند به عنوان مخزن ایدههای عمومی افرادی که خارج از مجموعه اداره کتابخانههای عمومی استان فعالیت میکنند و ایدههای خام دارند، استفاده شود.
وی اصلاح، فرآوری و پالایش ایده خام افراد را برای پربارتر کردن برنامههای کتابخوانی در استان خوزستان، یکی دیگر از اهداف شکلگیری این اتاق فکر دانست و عنوان کرد: در این استان معمولا با مشکلاتی درگیریم که گستره آنها از مسایل اجرایی بیشتر است و نمیتوان از سد آنها عبور کرد و لازم است برای عبور از این مشکلات، تحقیق و پژوهشی مدون داشته باشیم.
منصوری با بیان اینکه ایدههای اعضای اتاق فکر نیز میتواند برای کتابخانههای عمومی استان کاربرد داشته باشند، گفت: با توجه به اینکه قرار است مسایل و موضوعات مختلف در این اتاق بررسی شوند، گاهی موضوعات میانی که در بسیاری از مواقع به چشم نمیآیند نیز مطرح خواهند شد.
به گفته مدیرکل کتابخانههای عمومی استان خوزستان، این اداره نمیخواهد فعالیتهای خود را در چارچوب محدودیتهای اجرایی قرار دهد و به همين دليل، میتوان از مشورت افراد فعال در این اتاق فکر استفاده کرد.
وی با اشاره به ترکیب مجموعه این اتاق فکر، یادآور شد: در این اتاق فکر، کتابدارانی که در داخل مجموعه قرار دارند، فعالان حوزه دانشگاه و کتابدارانی که در کتابخانه سازمانهای مختلف فعالیت میکنند، به فراخور موضوع بحث حضور خواهند داشت و ترکیب اصلی اتاق فکر نیز همین ترکیب فعلی خواهد بود.
در ادامه جلسه اعضای اتاق فکر، دیدگاهها و نظران خود را درباره چگونگی برگزاری جلسات و راهکارهایی اجرایی شدن دستورالعملها بیان کردند و بررسی طرح نهضت مطالعه مفید به همراه ایدههای آن به عنوان نسختین دستورکار این اتاق فکر برای جلسه بعد تعیین شد.
دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۰
نظر شما