مراسم رونمایی از «نظامنامه داوری جایزه فیروزه» دوشنبه(۹ دیماه) با حضور معاون امور فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر جشنواره فیروزه در معاونت امور فرهنگی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
وی ادامه داد: سختی ایجاد نظام داوری، تنوع بخشهای یک جشنواره است زیرا موضوع به مقولات زیباشناسی وارد میشود که کار داوریها را سخت میکند بهویژه اینکه جایزه فیروزه یک جایزه کیفیتی است تا کمیتی. البته این امکان وجود دارد که در آینده، اصلاحاتی در این حوزه انجام شود و برخی از کاستیها را جبران کند.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر توجه به بُعد بینالمللی جایزه فیروزه گفت: باید این ویژگی نیز در این جشنواره مورد توجه قرار گیرند. همچنین ضروری است تا بخش خاصی در داوری آثار به انتخاب مخاطبان اختصاص داده شود تا نظرات کاربران نیز در داوریها لحاظ شود.
وی تصریح کرد: همچنین در نحوه داوری آثار باید توجه شود تا آثار استانی با توجه به بضاعت استانها داوری شوند و با آثاری که در استانهای برخوردارتر تولید شدهاند، یکسان داوری نشوند.
جوادی با اشاره به برگزاری جشنواره فیروزه در استانها گفت: امسال جایزه فیروزه ابعاد استانی پیدا کرده است و در سه استان سیستان و بلوچستان، گلستان و خوزستان برگزار میشود تا آثار فرهنگی این استانها مورد توجه قرار گیرد.
علی فریدونی، دبیر جشنواره نیز در این جلسه گفت: ایجاد «نظامنامه داوری» یکی از مواردی مصوب در شورای سیاستگذاری بود. در پنج دوره برگزاری جشنواره جای تدوین نظامنامهای برای داوری آثار احساس میشد که خوشبختانه در این دوره انجام شد.
در ادامه این جلسه درباره این نظامنامه داوری و تدوین ملاکهای ارزیابی آثار توضیحاتی ارایه شد.
نظر شما