پری رضوی، نویسنده ادبیات کودک و نوجوان گفت: کتاب خوب برای خواندن زیاد است؛ اما از آنجایی که بهروز بودن خوب است، کتاب «ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر» را پیشنهاد میدهم که لایههای روانشناختی قویای دارد.
وی درباره علت پیشنهاد این اثر گفت: به دلایل متفاوت این کتاب را پیشنهاد میکنم؛ اول اینکه تعلیق، داستان و پیرنگ قویای دارد و دارای انسجام است و دوم اینکه لایههای روانشناختی خوبی در اثر وجود دارد.
نویسنده کتاب «سفر در کاموا» راجعبه آخرین کتابی که مطالعه کرده است عنوان کرد: کتاب «سیمرغ پدربزرگ من بود» اثر فاطمه سرمشقی را خواندهام که در این اثر هم، لایههای روانشناختی خانوادگی و مطالعات فرهنگی درخور توجهی وجود دارد.
رضوی در اشاره به آخرین فعالیت ادبی خود برای کودکان و نوجوانان گفت: نوشتن برای نوجوانان با توجه به ویژگیهای دوره نوجوانی که همان کوتاهبودن دوره و پیچیدگیهای هر انسانی است، کار سختی است. من در حال حاضر چند کار نوجوان دارم که در حال ویرایش هستند و امیدوارم در آیندهای نزدیک چاپ شوند.
وی افزود: اکنون بیشتر دغدغهام موضوعات محیط زیستی است و اینکه به هر حال الان، محیط زیست جهانی در خطر است. به این دلیل، یک کار کودک دارم که برای گروه سنی بالاتر از ۹ است با عنوان «روباه هویجی». فضای آن بیشتر فانتزی و سوررئال است و موضوعش درباره خرگوشی است که عاشق چشمان روباه میشود و مادرش، بچهخرگوش را از این کار منع میکند و به دلیل کنجکاویای که دارد یک روز صبح میرود و سفری در چشمان روباه انجام میدهد و تا شب برمیگردد. دو کار دیگر هم دارم که یکی درباره لاکپشتهاست و دیگری «کیف زرافهای» نام دارد. موضوع آنها هم مانند «روباه هویجی» محیط زیستی است.
نظر شما