سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): در دل کوههای سر به فلک کشیده و دشتهای سرسبز چهارمحال و بختیاری، جایی که قلب مردمش با عشق و ایمان برای وطن میتپد، محسن دریانوش، اولین فرزند مختار بهارلویی و ناهید سورانی، در ۲۲ مهر ۱۳۵۹ به دنیا آمد. خانوادهای مذهبی و ریشهدار که اهل روستای یانچشمه از توابع شهرستان بِن هستند و برای زندگی به شهر نجفآباد اصفهان نقل مکان کردند. پدر نام خانوادگی خود را از بهارلویی به دریانوش تغییر داد، نامی که حکایت از عشق به دریا و آسمان داشت.
محسن دریانوش که از کودکی رویای پرواز در آسمانها را در سر میپروراند، با عزمی راسخ و ارادهای آهنین، به رویای خود جامه عمل پوشاند. او همواره در صدر جدول تحصیلی قرار داشت، پس از اتمام تحصیلات، در سال ۱۳۷۸ وارد خدمت نیروی هوایی ارتش شد. او که شاگرد اول دوره خلبانی بود به دلیل توانایی و مهارت چشمگیر در پرواز، در جمع خلبانان آشیانه جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت و در طول خدمت خود ۱۴۵۰ ساعت پرواز را به ثبت رساند.
امیر خلبان محسن دریانوش، پدری جانباز دارد و همسرش فرزند شهید است. عموی او، شهید سیف الله بهارلویی، نیز در زمان جنگ تحمیلی به شهادت رسید. تولد پوریا و پویا دوقولوهای شهید دریانوش در سال ۱۳۸۹ از شیرین ترین اتفاقات زندگیاش بود. نوجوانانی کلاس هفتمی که حالا در اوج بهت و ناباوری پرواز ابدی پدر را نظاره میکنند.
او پس از مدتی خدمت در شیراز به تهران رفت. ولی هیچگاه مردم زادگاهش را فراموش نکرد و پس از اتمام سفر رئیس مجلس به شهرستان فریدن، از او خواست به یانچشمه روستای زادگاهش بروند و اینطور محمدباقر قالیباف را در سفری پیشبینی نشده به روستایی در چهارمحال و بختیاری برد تا صدای مردم روستا را زودتر به گوش مسئولین برساند و مردم ساده و بیتکلف و صمیمانه از دردها و مشکلاتشان برای رئیس مجلس بگویند.
محسن دریانوش، نمادی از اراده، پشتکار، مهربانی و شجاعت بود. در نهایت، این شهید بزرگوار پس از سالها خدمت، در سانحه سقوط بالگرد رئیسجمهور به شهادت رسید. و امروز ۳ خرداد ۱۴۰۳ پیکر پاک او پس از تشییع در پایگاه هشتم شکاری اصفهان در گلزار شهدای نجف آباد اصفهان، روی دستان مردم قدرشناس این شهر از میدان امام (باغ ملی) به سمت جنت الشهدای نجفآباد با شکوه خاصی تشییع و در کنار دیگر شهدای راه خدمت آرام گرفت و برای همیشه پرواز کرد و آسمانی شد.
نظرات