چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
عصر طلایی داستان‌های غیرترسناک سلطان وحشت

سال‌های اخیر رمان‌های منتشر شده از او نشان می‌دهد که نویسنده و خالق رستگاری در شاوشنگ و مسیر سبز دوباره برای بازگشت به عصر داستان‌های غیرترسناک علاقه نشان داده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، استیون کینگ نویسنده محبوب و پرافتخار آمریکایی با خلق داستان‌های ترسناک نقشی مهم در احیای ژانر وحشت در اواخر قرن بیستم ایفا کرد. علاقه‌مندان به نوشته‌های استیون کینگ وی را «سلطان وحشت» لقب داده‌اند. اولین رمان استیون کینگ با عنوان «کری» در سال ۱۹۷۴ به انتشار رسید. کری در مدت زمان کوتاهی، با استقبال و فروش کم‌نظیری مواجه شد و نام خالق خود را در بین مخاطبان ژانر وحشت بر سر زبان‌ها انداخت. کینگ، پس از موفقیت چشمگیر اولین رمانش، معلمی را رها و تمام زمان و تمرکز خود را وقف نویسندگی کرد.

از آن زمان تا به امروز، استیون کینگ ده‌ها رمان و داستان کوتاه به انتشار رسانده و نام خود را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان ژانر وحشت ماندگار کرده است ولی در سال‌های اخیر رمان‌های منتشر شده از او نشان می‌دهد که نویسنده و خالق رهایی در شاوشنگ و مسیر سبز دوباره برای بازگشت به عصر داستان‌های غیرترسناک علاقه نشان داده است.

برخی از بهترین داستان‌های استیون کینگ در ژانری خلق شده است که هیچ ارتباطی به داستان‌های ترسناک ندارد. آثار کینگ اغلب با عناوین ترسناک مشهورتر او مرتبط است. اما این نویسنده مشهور یک سری داستان کوتاه و رمان دارد که در ژانر وحشت نیستند. یکی از برجسته‌ترین این آثار رمان سال ۲۰۲۰ (اگر خون بریزد) این نویسنده خلاق است که فیلم «زندگی چاک» با الهام از آن ساخته و قرار است به زودی اکران شود.

نسخه اقتباس شده از این رمان بر روی چارلز کرانتز (تام هیدلستون) در سه بخش متمایز از زندگی او متمرکز است. این همان چیزی است که مخاطب در رمان اول با دیدن چاک به عنوان یک بزرگسال، یک نوجوان و سپس یک کودک خردسال احساساتی می‌شود.

این داستان به شیوه‌ای غیرمعمول روایت می‌شود و زندگی مردی به نام چارلز (چاک) کرانز را در سه پرده به تصویر می‌کشد اما به ترتیب معکوس، از پایان زندگی‌اش به آغاز آن.

پرده‌ی سوم: خوب بودن زندگی

ماجرا در دنیایی رو به فروپاشی رخ می‌دهد؛ آسمان ترک می‌خورد، دنیا در حال نابودی است، و همه‌جا بیلبوردهایی با تصویر چاک و نوشته‌ی «۳۹ سال عالی بود، چاک! متشکریم!» دیده می‌شود. در این آشفتگی، آدم‌ها به دنبال معنا می‌گردند. به‌تدریج مشخص می‌شود که این فروپاشی استعاره‌ای از ذهن چاک است که در حال مرگ است و جهان اطرافش بازتابی از آن است.

پرده‌ی دوم: دستگاه رقص چاک

این بخش به دوران کاری چاک در یک شرکت مالی می‌پردازد. او مردی مهربان و مثبت است که تأثیر عمیقی بر همکارانش می‌گذارد. روایت به خاطرات چاک و لحظات مهم زندگی‌اش می‌پردازد و ارتباط او با اطرافیانش را نشان می‌دهد.

پرده‌ی اول: پسر کوچک چاک

در آخرین بخش که در حقیقت آغاز زندگی چاک است ما شاهد کودکی او و رابطه خاصش با پدربزرگش هستیم. این قسمت تصویری لطیف از ریشه‌های او ارائه می‌دهد و نشان می‌دهد که چگونه تجربه‌های دوران کودکی شخصیت او را شکل داده‌اند.

کینگ نشان می‌دهد که زندگی هر فرد چقدر می‌تواند بر اطرافیان اثر بگذارد، حتی پس از مرگ.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین