یکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۳
«آنا هنوز می‌خندد» بررسی و نقد می‌شود

هشتم مردادماه در نشستی به همت فرهنگسرای پایداری، کتاب «آنا هنوز می‌خندد» نوشته اکبر صحرایی بررسی و نقد می‌شود.\

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در این نشست که در قالب سلسله نشست‌های نقد و بررسی ادبیات پایداری برگزار می‌شود نویسنده کتاب نیز حضور خواهد داشت و کتایون کیایی، داستان‌های «آنا هنوز می‌خندد» را نقد می‌کند.

«آنا هنوز می‌خندد» بیست و چهارمین کتاب از مجموعه کتاب‌های داستان دفتر ادبیات و هنر مقاومت است که سال گذشته به عنوان یکی از کتاب‌های مجموعه کتاب خرمشهر منتشر شد.

این کتاب دارای 44 داستان كوتاه است که هر يك از داستان‌ها مستقل‌اند و داستان كوتاه محسوب مي‌شوند، اما در مجموع يك داستان بلند را تشكيل مي‌دهند. 

اکبر صحرایی در باره این داستان ها گفته است: اگر فرصت خواندن تمام داستان‌ها را نداشتيد، مي‌توانيد از هر جاي كتاب، قطعه داستاني را انتخاب كنيد و بخوانيد. اگر فرصت خواندن همه داستان‌ها را پيدا كرديد، شايد با چيدن داستان‌ها كنار هم، به لذت دومي هم دست پيدا كنيد. 

داستان‌های این کتاب طنز و در مواقعي تكان‌دهنده است. دارعلي، قهرمان كتاب در اغلب داستان‌ها حضور دارد. در داستان «رو به ميهن»، او فرماندهي تعدادي از داوطلبين را عهده‌دار است. در «كارت شناسايي»، همان جانبازي است كه از او براي اثبات جانبازي مدرك مي‌خواهند. 

كتاب، حول محور دارعلي مي‌چرخد. حضورش در جبهه، خانواده‌اش، ازدواجش و صاحب فرزند شدنش، همه اين‌ها در داستان‌هاي كوتاه كتاب به تصوير كشيده شده اند.

اكبر صحرايي، نویسنده «آنا هنوز می‌خندد» متولد 1339 شيراز است. وي تحصيلات خود را تا مقطع كارشناسي رشته مديريت ادامه داده است. 

صحرايي قبل از انقلاب مطالعه را به صورت جدي با داستان‌هاي محمود حكيمي‏، جلال آل‌احمد‏ و آثار كلاسيك جهان آغاز كرد و نويسندگي‌اش را مديون جنگ مي‌داند.

وي با پايان جنگ و نوشتن خاطرات خود و دوستانش از آن دوران، نويسندگي را به صورت حرفه‌اي تجربه كرد و خاطرات و بعدها داستان‌هايش در مطبوعات به چاپ رسيد.

مجموعه داستان جنگ به نام «كانال مهتاب» اولين كتاب صحرايي است كه سال ١٣٧٨ به چاپ رسيد. 

مهم‌ترین آثار اکبر صحرایی «پرونده‌ ٣١٢»، «خيابان پير»، «خمپاره‌های خواب‌آلود» و «كاش كمي بزرگتر بودم» هستند.

نشست نقد و بررسی کتاب «آنا هنوز می‌خندد» نوشته اکبر صحرایی هشتم مرداد ماه از ساعت 17 در فرهنگسرای پایداری واقع در خیابان پاسداران، خیابان شهید گل‌نبی، خیابان شهید ناطق نوری (زمرد)، میدان قبا برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین