وی اضافه کرد: وقتی فرصت دورهمی بچهها با والدین ایجاد میشود، در این زمان است که ما با فرایند قصهها، قدم به قدم با کودک خود پیش رفته و میتوانیم از هیجانات و بازخورد عاطفیشان در این مسیر آگاه شویم.
این بازی-درمانگر اهوازی، قصهگویی را کهنترین شکل ادبیات از زمانهای دور عنوان ذکر کرد و ادامه داد: ادبیات کودک و نوجوان از روزگاران گذشته، بهوسیله قصهگویی ساخته شده است. زمانی که مردم از هنر خواندن و نوشتن دور بودند، تنها قصه در بین آنان رواج داشت و بر همین اساس، قصهها ، اشعار و حکایات در بستر زمان بهعنوان همراهان همیشگی در کنار انسانها، نگرانی و دلتنگیها را از آنان دور کرده و توانستهاند با پیشروی در این فراز و فرودها زندگی خود را محک بزنند.
بالویی که در حال گذراندن دکترای تخصصی مشاوره است، خانهنشینیِ اجباریِ پیش آمده برای کودکان و نوجوانان و والدین آنها را بهترین فرصت برای استفاده مطلوب از کتاب ذکر و تصریح کرد: در شرایط کنونی و با توجه به قرنطینه افراد و خانهنشینی بچهها، بهترین فرصت برای ارتباط با یار دیرینه کتاب است که بتوانیم با پرورش قابلیتها، کشف استعدادها و شناسایی علایق کودکان و نوجوانان، آنان را با ادبیات کهن و غنی فرهنگ ایران آشنا کرده تا این سرمایهها، بهعنوان الگویی کارآمد در زندگی شان قرار گیرد.
نظر شما