چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
احسان عسگری مدیر مرکز رسانه‌ای «شیرازه» شد

میثم نیلی، مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، احسان عسگری را به‌عنوان مدیر مرکز رسانه‌ای شیرازه منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، میثم نیلی با تقدیر و تشکر از زحمات یاسر شاه‌پیری که از مردادماه 98 مسئولیت این مرکز رسانه‌ای را برعهده داشت، احسان عسگری را به‌عنوان مدیر جدید این مرکز منصوب کرد.

مرکز رسانه‌ای شیرازه وابسته به مجمع ناشران انقلاب اسلامی، با هدف تبلیغ و ترویج آثار ممتاز و نیز برگزاری پویش‌های مطالعاتی تأسیس شده و تاکنون بیش از 40 پویش مطالعاتی را در سطح ملی برگزار کرده است.

گفتنی است در کارنامۀ عسگری فعالیت‌هایی از جمله مدیریت طرح و برنامۀ شبکه کودک سیما، معاونت طرح و برنامۀ سازمان اوج کودک و نوجوان، دبیر جنگ نرم سازمان ملی جوانان، معاونت فرهنگی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم و همچنین تهیه‌کنندگی، کارگردانی و سردبیری برنامه‌های مختلف تلویزیونی به چشم می‌خورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین