ساعت کاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، جمعه 29 اردیبهشت تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در جمعبندی شورای سیاستگذاری نمایشگاه مقرر شد امشب، جمعه، 29 اردیبهشت، یکساعت به ساعت کاری نمایشگاه اضافه شود؛ بنابراین علاقهمندان تا ساعت 21 برای بازدید از این رویداد فرصت دارند.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا ۳۰ اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
همزمان با یکصدویکمین سالروز تولد جلال آلاحمد، نویسنده نامدار معاصر، نشست تخصصی «بررسی نقش جلال آلاحمد در ادبیات معاصر»با حضور تعدادی از نویسندگان و استادان ادبیات فارسی در محل خانه موزه سیمین و جلال برگزار میشود.
نشست بررسی اهمیت «برآمدن قاجار در تاریخ معاصر ایران» به نقد و بررسی کتاب «برآمدن قاجار» که از سوی انتشارات نگارستان اندیشه به بازار کتاب آمده است، اختصاص دارد.
کتاب «مهارتهای زندگی برای کودکان» به نویسندگی مژگان کلهر و تصویرگری فرهاد جمشیدی برای نهمینبار از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازنشر شد.
کتاب «عایده»، اثری جدید همزمان با آیین پاسداشت مجاهدتهای رزمندگان حزبالله، روز دوشنبه ۵ آذرماه در تالار اندیشه حوزه هنری انقلاب اسلامی رونمایی میشود.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نوشت: «با گسترش فضای دیجیتال، استانها میتوانند از ظرفیت رسانهها و شبکههای اجتماعی برای ترویج کتابخوانی استفاده کنند.»
بهمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با حضور مسئولان جهاد دانشگاهی از سایت «باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران» رونمایی میکند.
مصطفی ملکیان گفت: فلسفه کارهایی میکند اما اینها نسبت به کارهایی که نمیتواند بکند خیلی کم هستند. یکی از آن کارها در زمینه فلسفه اخلاق است. از فلسفه انتظار داشتیم در زمینه فلسفه اخلاق کارهای بسیاری برای ما انجام دهد اما نمیتوانیم آنچه انتظار داریم را برآورده کنیم.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و نهاد کتابخانههای عمومی کشور با هدف توسعه همکاریها و بهرهمندی از ظرفیتهای آموزشی، علمی، پژوهشی و فرهنگی در سطح تحصیلات تکمیلی، به امضاء رسید.
کتاب «عدالت قجری» ضمن بررسی نظام قضایی ایران در دوره قاجار، انواع مراجع قضایی در این دوره را معرفی و اصلاحات دوره امیرکبیر و سپهسالار را بررسی میکند. همچنین به موضوع مهم نان در این دوره و نیز قحطیهای دورهای میپردازد.
خراسان شمالی- مدیر کانون فرهنگیهنری شهید مطهری گفت: طرح «کتاب و خانواده» در روستای میانزو آغاز شده و این طرح همچنان با گسترش فرهنگ مطالعه و ترویج کتابخوانی در بین علاقمندان مسجدی ادامه دارد.
کامران پارسینژاد، منتقد ادبی گفت: احساس میکنم برای اینکه شخصیت دختر (در داستان دوم) به آن سطح از بلوغ و پختگی برسد، پیشزمینههای بیشتری لازم بود؛ چه از جنبه عزیز که باید پررنگتر میشد و چه از جنبه دختر.
سمنان- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از گشایش نمایشگاه کتاب در سمنان خبر داد و گفت: این نمایشگاه تا 29 آذرماه در سالن دهخدای سمنان، میزبان علاقمندان به کتاب خواهد بود.
رمان «طبیعت انسانی» درباره سهنسل از یکخانواده روستایی فرانسوی است. ژونکو در اینرمان ۳۰ سال از تاریخ معاصر فرانسه را به تصویر کشیده و تصاویری را از پیشرفت، حیات سیاسی، کشمکشهای زندگی مدرن و فجایع اجتماعی فرانسه ارائه کرده است.
منصوره اتحادیه (نظام مافی)، تاریخنگار، نویسنده ضمن بازدید از کتابخانه مجلس با مسعود معینیپور، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.
کتاب «آفاق دانایی در سپهر تمدن اسلامی» شامل مصاحبه حامد زارع با رسول جعفریان است مطالب کتاب تلاش دارد تا از طریق سوال و جواب و مصاحبه، آئینهای در برابر کوششهای رسول جعفریان در عرصههای متنوع تاریخ تشیع، تاریخ اندیشه دینی، تاریخ تطور علم در تمدن اسلامی و همچنین تولید علم قرار دهد.
همزمان با یکصدویکمین سالروز تولد جلال آلاحمد، نویسنده نامدار معاصر، نشست تخصصی «بررسی نقش جلال آلاحمد در ادبیات معاصر»با حضور تعدادی از نویسندگان و استادان ادبیات فارسی در محل خانه موزه سیمین و جلال برگزار میشود.
نظر شما