فرهاد یوسفی نسب قلعه قاضی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس اظهار داشت: علیرغم کاهش اهدای کتاب نسبت به سالیان گذشته که آمار تا ۱۰ هزار جلد هم میرسید اما با دست خالی، حقوق بازنشستگی و عدم پشتیبانی نهادهای دولتی، برای خودم این آمار هم رضایت بخش است.
یوسفی نسب ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ با اهدای ۲۴۲ جلد کتاب به کتابخانه «علامه حِلی» شهر زیارتعلی، کارم را آغاز کردم. سپس ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه «شیخ جعفر زمانی» شهر تخت بندرعباس اهدا و سرانجام ۲۳۱ جلد کتاب به کتابخانه روستایی «دِژگان» بندرلنگه اهدا کردم.
وی با اشاره به گستره اهدای کتاب در هرمزگان گفت: پس از آن طی دو مرحله، ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه روستای دوستدار کتاب «راسخ گِزیر» در شمال بندرلنگه اهدا کردم. همچنین هزار و ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه «کُلودَنک کتاب» روستای دومشهر میناب در شرق هرمزگان بردم.
این فعال حوزه کتاب بیان کرد: ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه «فرهیختگان ایسین» بندرعباس، ۱۰۰ جلد کتاب به کتابخانه روستای گردشگری «سرخون بندرعباس» و ۲۷۱ جلد کتاب به کتابخانه «رودبار رویدر» شهرستان بندرخمیر اهدا شد.
یوسفی نسب اضافه کرد: ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه «بندرلنگه» و ۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه «بندرکُنگ» نیز اهدا شد. به کتابخانه «اندیشه آیتالله خامنهای» و «طالقانی» بندرعباس نیز اهدای کتاب داشتم که مجموع آنها به بالغ بر ۴ هزار جلد میرسد.
وی عنوان کرد: علاوه بر کتاب، نشریات، مجلات و همچنین صفحه شطرنج نیز به کتابخانهها اهدا شده است.
به گزارش ایبنا، «فرهاد یوسفی نسب قلعه قاضی» از ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس، زاده خرداد ۱۳۴۲، در روستای قلعه قاضی، در ۲۰ کیلومتری خاور بندرعباس است.
نظر شما