به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، فرانکل در کتاب «انسان در جستجوی معنای غایی» آخرین تجربهها و تحلیلهای خود را درباره جستجوی دینی و معنوی انسان در دنیای معاصر آورده است. او میگوید تحت هر شرایطی حتی در بدترین وضعیت قابل تصور و در آخرین لحظههای حیات، باید معنایی برای زندگی وجود داشته باشد.
او در این کتاب، دین را در جستجوی معنای غایی تعریف میکند و این تعریف را نزدیک به تعاریف ویتگنشتاین و اینشتین میداند. ناهشیاری معنوی، تحلیل وجودی رویاها، کیفیت استعلایی وجدان، روانپزشکی و الهیات و پژوهشهای جدید در معنادرمانی از عناوین و موضوعات کتاب است.
فرانکل استاد عصبشناسی و روانپزشکی در دانشگاه وین بود که طی بیست و چند سال ریاست پلیکلینیک عصبشناسی وین را برعهده داشت. «معنیدرمانی / تحلیل وجودی» او به عنوان سومین مکتب رواندرمانی وین (پس از روانکاوی فروید و روانشناسی فردی آدلر) نام آور شده است.
بیشتر کتابهای فرانکل در راستای معنیدرمانی و رواندرمانگری است. او به دنبال تعریفی از انسان است که همواره در جستجوی معنای غایی زندگی و حیات است. از این رهگذر به رنج ها و کنجکاویهای بشری مینگرد و ارتباط معنا و علم و نیز روانشناسی و معنیدرمانی را میکاود.
کتاب «انسان در جستجوی معنای غایی» توسط شهاب الدین عباسی ترجمه شده و انتشارات پارسه آن را در ۲۲۴ صفحه و به قیمت ۱۷۵ هزارتومان منتشر کرده است.
نظر شما