ابراهیم پورتقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (اایبنا) در دامغان، استفاده از تبلیغات شهری را برای معرفی اهالی قلم و نویسندگان و کتابهای آنان ضروری دانست و بیان کرد: میتوان از این امکانات برای کشاندن فضای بصری شهر به سمت تبلیغ کتاب و کتابخوانی استفاه کرد.
وی افزود: این الگو باید نهادینه و اجرایی شود و مفاخر، اهالی قلم و نویسندگان و کتابهای آنها را در شهر و شهرهای پیرامونی معرفی کنیم.
سرپرست ارشاد اسلامی دامغان با اشاره به اینکه باید به حوزه کودکان و نوجوان برای ترویج کتاب وکتابخوانی توجه کرد، گفت: رویکرد اصلی برنامههای این دوره از هفته کتاب با توجه شعار سال. توجه به حوزه کودک و نوجوان است در این دوره، حوزه کودک و نوجوان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
پور تقی افزود: برنامهها باید مردمی، همگانی و ازظرفیت انتشار در فضای مجازی برخوردارو در طراحی برنامهها به نوآوری و خلاقیت توجه شود.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان با بیان اینکه نمایشگاه کتاب رخداد مهم فرهنگی و فرصت مناسبی برای عرصه و معرفی بیشتر تالیفات است، ابرازکرد: برپایی نمایشگاه کتاب، نشان دهنده قدرت علمی و فرهنگی جامعه است و برپایی چنین نمایشگاههایی می تواند به بهتر شدن سامانه توزیع کتاب و ارتباط مخاطبان با ناشران با توجه به حضور ناشران مختلف در این نمایشگاه کمک کند.
پورتقی توجه به اهالی قلم و پیشکسوتان صنعت نشر ضروری دانست واعلام کرد: تبدیل برنامههای هفته کتاب به جشن کتاب باید در طراحی برنامههای این دوره از هفته کتاب مدنظر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در برنامههایی که قرار است در هفته کتاب برگزار شود باید قابلیت اجرایی شدن، اثربخش بودن و مسائل ترویجی در برنامه ها باید توجه نماییم و توجه به مفهوم شعار هفته کتاب نیز یکی از محورهای اصلی این رویداد فرهنگی است.
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان دامغان به ترویج کتاب و کتابخوانی اشاره کردو اظهار داشت: یکی از وظایف ما ترویج کتاب خوب است و باید تلاش کنیم به شکلهای مختلفی همچون پویشهای کتابخوانی، مسابقههای کتابخوانی و معرفی نویسندگان این کتابها به این مساله توجه کنیم.
سی و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۳ تا ۳۰ آبان با شعار «آینده خواندنی است» برگزار میشود.
نظر شما