به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، شاعران شرکتکننده در برنامه آموزشی کلک خیال که از برنامههای جنبی نوزدهمین جشنواره بینالمللی شعر در شیراز است، پنجشنبه شب در یک همنشینی به خوانش اشعار خود پرداختند. نقد و بررسی آثار خوانش شده توسط دو تن از اساتید از دیگر برنامههای این نشست بود.
ابراهیم اسماعیلی یکی از اساتید این دوره آموزشی در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار ایبنا اظهار داشت: من همیشه به شرکتکنندگان این دورهها میگویم که اگر شما با شرکت در این جلسات بهاندازه یک نفر خوشحال میشوید من بهاندازه عدد تعداد شرکتکنندگان این دورهها خوشحال میشوم.
وی افزود: این لذت را در دوران قبلی تجربه کردهام و شاگردانی داشتم که الآن چندین کتاب منتشر و جوایز مختلفی را از آن خود کردهاند.
اسماعیلی گفت: بسیاری از شرکتکنندگان برنامههای آموزشی مانند کلک خیال درنهایت تبدیل به صداهای تازه شعر شدهاند که مایه خوشحالی است.
همچنین محمدکاظم کاظمی از دیگر اساتید حاضر در همنشینی شاعران دوره آموزشی کلک خیال نیز در حاشیه این برنامه و در گفتگو با خبرنگار ایبنا با اظهار خوشحالی از برگزاری منطقهای این دوره آموزشی برای اولین بار که باعث حضور پررنگ شاعران استانهای عمدتاً دور از تهران شده است اظهار داشت: با سؤالات و بحثهایی که در جلسات آموزشی با شرکتکنندگان این دوره آموزشی داشتیم به نتیجه رسیدم که استعدادها و تواناییهای بسیاری در آنها وجود دارد.
وی افزود: نیاز امروز جامعه شعری ما علاوه بر موضوع آموزش، توجه به مطالعه مطالب غیر شعری مانند نقد شعر و شناخت جریانهای مختلف شعر است.
یازدهمین دوره کلاسهای آموزشی کلک خیال یکی از برنامههای جنبی نوزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر از چندین روز قبل از برگزاری اختتامیه این جشنواره در شیراز در حال برگزاری است.
این کارگاههای آموزشی با گزینش آثار ۶۰ شاعر از بین ۲۰۰ اثر ارسالی از سراسر کشور برنامههای خود را دنبال میکند.
حاضران در این برنامه، بعد از پایان این دوره آموزشی، آثار خود در حوزه شعر اقلیمی را به دبیرخانه ارسال میکنند تا به دوره بعدی راه پیدا کنند.
نظر شما