به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اردبیل، مدیر موسسه فرهنگی هنری آذربایجان ائل بیرلیگی در مراسم اختتامیه این جشنواره که در کتابخانه شهید مطهری اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره با هدف پاسداشت زبان مادری یا «آنادیلی» در دو بخش آزاد و ویژه با موضوع هویت اسلامی- ایرانی آذربایجان برگزار شد و در هر بخش اثرهای شایسته و خوبی به دبیرخانه رسید.
مهدی میرزا رسول زاده با بیان اینکه شهرهای آذرینشین استقبال خوبی از این جشنواره داشتند، بیان کرد: در بخش شعر بیش از ۱۰۰ اثر و در بخش داستان ۶۰ اثر ارسال شده بود که در هر بخش از ۵ نفر منتخب شدند.
مدیر موسسه فرهنگی ائلی بیرلیگی با بیان اینکه در عرصه ادبیات و علوم انسانی رتبه دادن مهم نیست، گفت: در این عرصه هر کسی که اثر تولید میکند و قلم به دست گرفته گرفته کار خود را میکند و امتیازدهی و با یک امتیاز کمک و بیش یکی را اول و دوم معرفی کردن ارزش این هنر را زیر سوال میبرد.
در این جشنواره که محفل صمیمی جمعی از نویسندگان و شاعران از شهرهای مختلف بویژه شمالغرب بود، ضمن شعرخوانی و خوانش داستان به زبان ترکی از رمان «قان قایدا» نوشته علی حسن زاده رونمایی شد.
همچنین در بخش داستان جشنواره درنا در بخش آزاد داستان کوتاه مهدیه پایه دار از مرند، توران قربانی، خدیجه سلمانی سولا و لیلا محمد نژاد از اردبیل، امیرعباس زاده از ارومیه انتخاب شدند و در بخش ویژه هویت اسلامی و ایرانی آذربایجان داوود عباس عبدلی، هوشنگ روشنک، طیبه رضا زاده، رحمان اصلانی و رقیه عبدیلی برتر معرفی شدند.
در جشنواره شعر ترکی درنا نیز وحید طاقت از ارومیه، رقیه عبدیلی از شهر قرهضیاءالدین اورمیه، رضا عارف نیا از نقده و ناصر دوتنی از زنجان موفق به کسب رتبه شدند و نیز از شاعران ازجمله؛ مهدگل مهدی، سعید اقبالی، بهزاد گرانمایه، فیروز رحمانی، عیسی زینی، یعقوب نیکزاد، شیردل، لیلا معصوم زاده، صابر جهانگیری، عظیم غلام علیپور، رضا عارفنیا، نسیرین شیردل، رباب امانپور و ناصر دولتی تجلیل شد.
نظر شما