به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، علی مهرانی در آیین پایانی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی مرحله شهرستانی بندرجاسک با تاکید بر اهمیت قصه گویی، گفت: با ظهور تکنولوژی و فنآوری و روزآمدی این هنر میتوان گفت برای حفظ هویت برای نسلهای آینده، بیش از هر زمان دیگری به ترویج قصه و قصهگویی نیازمندیم.
فرماندار شهرستان جاسک با بیان اینکه خداوند اولین قصهگوی عالم است، افزود: قصه و قصهگویی عمری به قدمت عمر بشر دارد و از دیرباز به عنوان یکی از ابزارهای ارتباطی اصیل و قوی در جوامع کاربرد داشته است.
در ادامه نیز دبیر بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی مرحله شهرستانی بندرجاسک گفت: از مهرماه دبیرخانه شهرستانی در کانون پرورش فکری جاسک «با شعار راز قصهها، ساز زندگی است» آغاز به کار کرد.
الهام اشرفی جاسکی اضافه کرد: ۷۰ قصهگو برای شرکت در این رویداد ثبت نام کردند که پس از برگزاری ۱۴ کارگاه و نشست، ۱۵ قصهگو به این مرحله راه پیدا کردند.
وی با اشاره به اینکه آثار قصهگویان در جشنواره در چهار بخش مقاومت، کلاسیک، آیینی سنتی و مینیمال ارائه شده است اظهار داشت: طبق نظر هیئت داوران (نعیم اسدی، فاطمه غلامزاده نخلی و الهام اشرافی جاسکی) برگزیدگان و شایسته تقدیر در بخشهای مختلف اعلام شد.
اشرفی جاسکی ادامه داد: هانا نوروززاده در بخش مقاومت و فلورا زوارقی و یسنا رنجبر در بخش کلاسیک نوجوان برگزیده شدند و حورا سادات عمرانی و فاطمه جعفری نیز شایسته تقدیر بودند.
مسئول کانون پرورش فکری جاسک افزود: حلیا نوروززاده در بخش آیینی - سنتی و زیبا صابر، سکینه یدک و پریسا توکل نیز برگزیدگان بخش بزرگسال شدند. عنوان شایسته تقدیر بخش بزرگسال نیز به کوثر پنجبرز رسید.
عضو هیئت داوران همچنین گفت: جایزه برگزیدگان بخش پدر بزرگ / مادر بزرگ را سیمین جمشیدزاده و بخش تقدیر ویژه استاد هم به حیدر حیدری نژاد اعطا شد.
به گزارش ایبنا، برگزیدگان شهرستانها که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند به جشنواره استانی قصهگویی راه خواهند یافت.
نظر شما