احسان منصوری در حاشیه نشست با سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک گفت: نوجوان محوری، مرکز محوری، مخاطب محوری و رشد و توانمندسازی از جمله سیاستهای امسال کانون به شمار میرود که تحقق این سیاست و محورهای تعریف شده هم افزایی دستگاههای استان را میطلبد.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا و با هدف توسعه و تقویت زیرساختهای فرهنگی همراه با افزایش تعاملات در استان و فعالیتها و برنامههای فرهنگی و هنری ادبی در مدارس و مراکز کانون با سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی گفتمان انجام شد.
وی افزود: تقارن سه بهار در سال ۱۴۰۴ برای کانون شرایط خوبی به دنبال دارد. بهار قرآن و رمضان بهار طبیعت و سومین بهار در کانون با نام «بهار کتاب» رقم خورد.
منصوری بیان کرد: با شروع طرح «۱۴ کتاب– ۱۴ روز بهاری» که مورد استقبال اعضا قرار گرفت، در اواخر سال پیش به هر یک از اعضای کانون ۱۴ کتاب برای روزهای نخست سال امانت داده شد که بچهها برای هر روز عید بتوانند روزی یک کتاب بخوانند که این روند در گرایش و ایجاد انگیزه کودکان به کتابخوانیِ بسیار موثر است.
به گزارش ایبنا، در ادامه این نشست فرهنگی وتعأملی عبدالرضا پیرحسینلو سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به فضای متفاوت و جذاب کانون و فعالیتهای تاثیرگذار آن در راستای کشف و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان گفت: بر اساس فعالیتهای متنوع فرهنگی و هنری و علمی و همچنین تخصص مربیان کانون پرورش فکری، حضور آنها در مدارس و همکاری بیش از پیش مدارس با کانون باید صورت پذیرد تا منجر به تولید محتوا برای دانش آموزان گردد.
وی با تاکید بر همکاریهای مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش و اجرای برنامه های مشترک در مدارس و تنظیم تفاهمنامه و استفاده از ظرفیت های موجود هر دو دستگاه فرهنگی و پرورشی، آمادگی خود را در جهت حمایت از فعالیت فرهنگی هنری ادبی برای کودکان و نوجوانان، و حضور بیشتر مربیان کانون در مدارس و همچنین حضور دانش آموزان در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری و استفاده از ظرفیت پنهان کانون، اعلام کرد.
نظر شما